Design Notes

October 15, 2013

BattleCon 2013 Events

Event Schedule for BattleCon 2013: an in-game convention!

Get your BattleCon on! Have you visited BattleCon yet? If not, /join battlecon to experience the first-ever in-game convention: meet your fellow heroes and the AE team members, learn about all of our games, and get epic cosplay-themed gear!

The following is our schedule of events, which you can watch when you /join constream. You can find it posted on the in-game announcement board outside the convention, too! In between scheduled events, we'll be playing random videos. As always: BEWARE OF BRUTALCORN!*

*event schedule subject to random attacks by BrutalCorn.

Tuesday

1 PM: Zoshi's livedraw

3 PM: 2 hour Virtual Panel with members of the AE team! 

8 PM: Zoshi livedraw replay

Wednesday

12 AM: 2 hour Virtual Panel with members of the AE team!

2 PM: How to Draw Derp with Beleen!

4 PM: 2 hour Virtual Panel with members of the AE team! 

8 PM: Drawing with Thyton

10 PM: 2 hour Virtual Panel with members of the AE team! 

Thursday

12 AM: 2 hour Virtual Panel with members of the AE team!

3 PM: J6's livedraw

4 PM: 2 hour Virtual Panel with members of the AE team! 

8 PM: J6 livedraw replay

10 PM: 2 hour Virtual Panel with members of the AE team! 

Friday

12 AM: 2 hour Virtual Panel with members of the AE team!

1 PM: Dage's livedraw

3 PM: 2 hour Virtual Panel with members of the AE team! 

7 PM: 5th birthday event: Dragon Ninjas vs BrutalCorn!

9 PM: Dage livedraw replay

11 PM: 2 hour Virtual Panel with members of the AE team!